КАК ДА КУПИМ

Продуктът Колаген 5 (COLLAGEN 5) можете да закупите по следните начини:

1. Чрез обаждане на телефонни номера : 0888 940347 ; 0889 382048. С наш служител ще бъдат уточнени всички детайли на поръчката.

2. Чрез изпращане на писмена заявка. За целта от менюто изберете „Контакт“. Попълнете формата, като направите запитване или запишете данните за поръчка като: количество; начин за получаване, точен адрес за получаване, ако доставката е с куриер; начин на плащане и други детайли относно поръчката.

3. Чрез електронния магазин. За целта от менюто изберете  „Купи“. Направете вашата регистрация. Чрез нея ще можете да следите състоянието на вашите поръчки. Изберете желаното количество и начин на плащане. При необходимост може да изберете адрес за доставка, различен от адреса на вашата регистрация. Съобразно поръчаното количество, системата предлага „Купони“ за отстъпка и след тяхното въвеждане, автоматично определя отстъпките от цената, бонуса „Безплатна Доставка“ и изчислява сумата за плащане. Моля, прочетете внимателно в раздел „ЦЕНИ“ как се използват „Купоните“ за отстъпки.

Доставката може да бъде извършена чрез куриер до посочен от вас адрес. Ако желаете доставката да бъде до офис на куриера във вашето населено място, трябва да отбележите това условие в полето за допълнителна информация на страницата за поръчка.

След потвърждаване на поръчката ще получите мейл с данни за поръчката. В този мейл се съдържа номер на поръчката, който трябва да запишете при плащане на касите на Easy Pay или по банков път.