НАЧАЛО

Колаген 5, със своя уникален състав е без аналог на българския пазар. Неговата популярност расте благодарение на доверието, което клиентите имат към доказаните ефекти за тяхното здраве и красота.

Това се дължи на три основни факта:

Суровината – Получава се от риба и поради тази причина Колаген 5 е максимално ефективен, усвоим и безопасен за човешкия организъм.

Технологията – Лиофилизация на колагена. Това е един високотехнологичен способ, при който колагенът се обработва във вакуум при много ниски температури и така се запазва неговия натурален вид.

Съставът – Към получения по съвършен начин колаген са добавени още 4 вниматлно подбрани съставки: Арония. Червена боровинка, Козе мляко, Кобилешко мляко. Всяка една от тях допринася както за максималното усвояване на колагена, така и за успешното справяне с много важни за човека здравословни и козметични проблеми.

Какво може да направи за Вас  „Колаген 5“ :

Поддържа здрави хрущяла, ставите, сухожилията, мускулите, костите, зъбите, венците.

Противодейства на болки в ставите и тялото, двигателния дискомфорт и обострени артритни състояния.

Подобрява костната плътност и е незаменим в борбата с остеопорозата.

Бързо и сигурно допринася за подобряване на външния вид и структурата на кожата, косата и ноктите.

Намалява появата и причините за поява на бръчки и петна по кожата. Образува гладка и стегната кожа.

Възстановява нарушената структура на вътрешните стени на кръвоносните съдове, като по този начин предотвратява възможността за образуване на плаки  и стеснявания на кръвоносните съдове, което намалява риска от инфаркти и други проблеми на сърдечно съдовата система.

Благоприятства клетъчния растеж и възстановяването след хирургическа намеса.

Подпомага възстановяването след травми на мускулите и опорно-двигателния апарат.

Стабилизира психическото равновесие и подобрява мозъчната активност.

Подхранва структурата на окото.

Регулира проблемите при уриниране и ленив стомах.

Повишава чувствително нивото на издръжливост, устойчивост и бързо възстановяване , което от своя страна подобрява метаболизма и по естествен път допринася за редуциране на теглото и увеличаване на мускулната маса.

Набавя аминокиселини и протеини в количества достатъчни за повишаване на физическата и психическата енергия, особено важни при тежки физически натоварвания.

Подпомага прилагането на диети за контрол на теглото и пълноценно хранене.

Снабдява организма с енергия, създадена от протеините в колагена, която се усвоява напълно, а не се натрупва като мазнини.

Намалява умората и подобрява тонуса на организма.